Terug

Ik wil weer terug, oh wil weer terug.
Terug naar de tenten, de kampers, de mug.
Vriendschap geloof is wat ik daar leer.
Weet het nu zeker, 'k wil volgend jaar weer!

Nederlands Baptisten Jeugd Beweging

Strubbenkamp stopt!

Datum: 01 Januari 2013

Strubbenkamp stopt!

Beste Strubbenkamper,

We hopen dat je zo af en toe nog met een glimlach op je gezicht terugdenkt aan het Strubbenkamp 2012. Wat hebben we hard gelachen, gek gedaan, eerlijke gesprekken gevoerd en toffe dingen over God en de bijbel ontdekt.

Wellicht heb je wel eens meegekregen dat het kampwerk steeds op het nippertje werd gered. Het missen of moeizaam bereiken van het juiste aantal deelnemers, financien, leiding en goed draaiende kampcommissie heeft uiteindelijk gemaakt dat we nu toch definitief besloten dat er volgend jaar geen strubbenkamp gaat plaatsvinden.

...tja dat is even slikken. In ieder geval voor ons wel.

Veel van ons vonden tijden het Strubbenkamp een 'thuis'. Afscheid nemen doet pijn - dat voelen we in die zin allemaal. We verliezen wat kostbaars, maar we hopen en geloven dat er naast het Strubbenkamp andere plekken en kampen zijn, - hoewel net even anders- waar we hetzelfde kunnen ervaren.

Geen reden dus om deze zomer thuis te zitten, maar geef je (of met je kampvrienden) op bij een van de volgende opties. Uit ervaring weten we dat alle kampweken en organisaties zeker de moeite waard zijn!

Onvergetelijke Zomerkampen: Christelijke kinderkampen, tienerkampen en jeugdkampen (van 7 t/m 17 jaar).

Crossroads vakanties: Supertoffe, gezellige en avontuurlijke vakantie

Kaleb: een christelijke organisatie die allerlei activiteiten organiseert voor kinderen en jongeren tussen de 8 en 26 jaar.

Junior Adventure: Grensverleggende activiteiten in binnen- en buitenland. (van 12 t/m 18 jaar).

Terug naar het nieuws overzicht